Om mig

Jag heter Tina Petersen och kommer Danmark. Under min uppväxt hade jag det väldigt tufft. Min mamma var missbrukare så jag fick ta hand om mina syskon. Efter ett tag hamnade jag på barnhem där jag hjälpte till i köket och fick lära mig mycket.


Jag flyttade till Sverige och  2008 började jag jobba på ett café i Ängelholm. Sen började jag jobba inom vården och gjorde det tills jag fick ta över Bullen & Bönan.


Jag har alltid haft en dröm om att äga mitt eget café. Så en dag gick jag in på Bullen & Bönan och frågade om jag fick ta över vagnen. Det tyckte dåvarande ägaren var en bra idé, men jag var lite tveksam och började med att provjobba där i Oktober 2019. Den 6 December 2019 tog jag över caféet.


Konceptet kommer vara liknande men såklart kryddat med mina egna idéer. Jag kommer med tiden att renovera caféet så att jag får större arbetsyta och inredningen kommer jag göra om så det blir lite mer i min stil.


2017 hände det otänkbara och min son Jim tog livet av sig. Det är mycket för honom jag gör allt detta, han är med mig i varje steg och beslut.


Allting gör jag från grunden och med kärlek. Varmt välkomna att ta del av allt gott jag skapar!     

                           / Tina 


Skicka gärna mail om ni vill komma i kontakt med mig.

 tinascafe20@gmail.com

KONTAKTA OSS

FÖLJ OSS